Slappedag!

Idag var man bortskämd med att Pella sov till 9, efter en relativt lugn natt. Hon vaknade några gånger och hade tappat bort sina gosegrejer (snutten och/eller nappen), försöker få henne att leta själv men hon ropar alltid på mig eller David. Hon la sig ner och somnade direkt till kanske 6-tiden då hon fick komma in till mig och somnade om...sen sov vi till 9 och det värsta med det var väl att Pella missade "Charlie och Lola".
David kom hem inatt också, vaknade till snabbt av att dörren öppnades (måste fixa gnisslet med olja) men slocknade innan han kom in och la sig.
Sedan kom farmor & Lennart och hämtade Pella för en skön promenad. Passade på att ta på henne tröjan och strumporna som hon fick av farmor från Teneriffa, så söt!
De var ute och gick och gjorde annat och kom inte tillbaka förrän strax innan 17, hann med egentid och vila och det var så skönt! Pella var på gott humör och hade haft kul med plastkusinerna Stina & Albin.
Fick födelsedagspresent av svärmor & Lennart också, en härlig jätteburk med underbar body cream från Elizabeth Arden samt bidrag till Gekås! Fina grejer...
Efter att Pella kommit hem fixade David hem pizza från Pizza Hut, Bea lovers med cheesy crust, så gott! Pella åt också med god aptit, hon älskar pizza.
Sedan blev det till att lägga en väldigt trött och grinig liten tjej för natten och hon somnade utan omsvep. Hoppas på ännu en lugn natt...
Har dreglat över skor med ena ögat och sett på Big Brother med andra ögat. Hittade 3 par snygga skor som jag vill ha, ett par converse, ett par svarta sandaler och ett par tokroliga dieselsandaler. Får väl se vad ekonomin tillåter...
Nu sitter jag bara och rundar av dagen med fötter insmorda i The Body Shops pepparmintlotion, skönt! Kom på att mina fötter är rätt försummade och det kan ju vara gott att ta hand om dem dels inför förlossning (fick någon hemsk bild av mina fötter i gynstol med fotsprickor) och ifall det nu blir lite nya och fräscha sandaler till sommaren.
Imorgon börjar en ny vecka, Pella hoppas jag kommer att hålla sig frisk så hon kan gå på dagis och kanske hitta på lite annat kul. Hoppas ju också på ett Ullaredsbesök till helgen. Längtar...

Kommentarer
Postat av: Erika Strömberg

Åhhhh GEKÅS!!!! Kom på att jag oxå har sånt fotsmet från BodyShop! Tack för tipset:) Pusspuss!

2012-03-19 @ 12:48:58
URL: http://erikasglossarium.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0