På semester med ongarna!

Har varit ute i Lindome hos mamma sen i torsdags med Pella och Noel, väldigt mysigt. Vi har också haft väldig tur med vädret och har kunnat hitta på massa sake utomhus. Pella älskar att gunga på mormors roliga gunga som man kan gunga lååångt med! Sen finns ju massa leksaker efter oss kvar samt sandlåda, bra kurrgömmaställen och bara att mormor har en trappa i sitt hem är spännande. Tycker det är läskigt när hon ska gå i den men hon har blivit väldigt duktig på att gå försiktigt.
 
Pella i tjusiga rosa dunpumps!
 
I onsdags var vi en liten sväng på Liseberg. Det var såklart väldigt mycket folk där så vi åkte bara 2 attraktioner med Pella (trummelliten och drakbåtarna), men det märktes att hon var nöjd och glad bara av att få vara inne på Liseberg och titta på allt fint och spännande som fanns där. Hon fick krama och hälsa på en Lisebergskanin och det pratade hon mycket om efteråt.
 
Pella hälsar...
 
...och kramar om Lisebergskaninen Svea!
 
Något annat som hon har pratat mycket om var när hon, jag och Noel var på en liten kvällspromenad på Östra kyrkogården. Vi mötte ett litet sällskap på en äldre dam, en äldre herre i permobil och två barn samt en söt hund som Pella direkt observerade. Eftersom jag försöker uppfostra henne att inte hälsa på hundar hon inte känner utan invänta eventuell tillåtelse så stannade hon hos mig men kommenterade hunden med ett "Kolla där!" Den äldre damen sa att det gick bra att klappa och berättade sedan vem den äldre herren i permobilen var. Det var ingen mindre än jultomten som varje år besöker Olskrokens julmarknad! Så Pella fick hälsa på tomten som denna dag var sommarklädd och inte åkte släde med renar utan permobil! Hon var alldeles förundrad över att hon fick träffa tomten och hon pratade massor om detta efteråt.
Anledningen till att vi tog en promenad på kyrkogården var för att det finns riktigt fancy gravar där med bl.a. änglar som gravstenar i real size. Pella tycker att de är så fina så vi brukar titta på dem och de små duvorna i sten som sitter på vissa gravstenar. Vi såg samma kväll en ängel vars vingar vittrat sönder (läs: broken wings) och jag sa detta till Pella, varpå hon sa "Inte flyga..!"
SÅ GULLIGT!
Där tänkte hon verkligen till!
Hon fick också en dam att kliva ur sin bil för att hälsa på henne då hon kastade en slängkyss åt henne när vi gick förbi. Damen tyckte detta var så charmigt och sa att Pella verkligen var en liten prinsessa. Det tycker ju jag också, såklart! Brukar säga "Godnatt lilla pinsessan!" till henne när hon ska sova.
 
Min vackra dotter!
 
Noel har verkligen blivit en liten gladskit, så nöjd och munter och ett enda stort leende när man pratar me dhonom. Mycket joller får man till svar också, så hjärtevärmande! Idag har han legat i sin vagn och tittat på himlen och träden och löven och ljuset och varit så nöjdd med vad han sett, inget skrikande där inte!
 
Min underbare son!

Kommentarer
Postat av: ingela

Underbara bilder på prinsessan och prinsen!Kram från mormor som redan längtar jättemycket efter er

2012-08-07 @ 20:50:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0