Rolig dag igår, snoriga barn idag!

Pella var iofs redan snuvig (med medföljande host i vanlig ordning), men Noels snuva eskalerade över natten och han var riktigt täppt. Tyckte han var varm också, så jag tempade honom till 38,1, men eftersom de där små kan vara rätt varma utan att det är så farligt oroade jag mig inte utan lät honom somna om. Och imorse hade han 37,3. Snorig är han, men det kunde varit värre... Jag sprutar nässpray, sköljer näsor, snorsug, öronspray, astmamediciner och byter blöjor som ett aldrig sackande urverk. Motherhood!

Pella hoppar...

...i full fart...

...från fotpallen ner på soffkuddarna!

Noel tar det lite lugnare!

 

Igår var vi hos syrran Erika med barn och hade skoj. Pella och Nora höll igång en hel del, lite kiv om vem som skulle ha vad blev det såklart, men kul hade de också. Behövde köpa ny nässpray till Pella så vi tog en promenad från deras nya radhus till apoteket i Lindome centrum. Pella körde nog slut på sig innan hon ens kommit iväg, då vi kom till en stor gräsmatta som gick längs Lindomeån. Pella och Nora sprang järnet och slog kullerbyttor för fulla muggar! Vägen till apoteket var väl helt okej, men på vägen hem försökte Pella övertala mig att bära henne en liten stund, men det gick ju inte då jag inte hade barnvagn och hade Noel i bärselen. Hon fick snällt gå, lite gnällig men när vi kom tillbaka till gräsmattan blev det spring och kullerbyttor igen. Vi köpte med oss varsin pizza som vi lyckades äta emellan varven av kivande och hungriga barn. När jag hämtade pizzorna höll Noras blöja på att lossna så när vi kom till en papperskorg slängde Erika hennes blöja och hon fick gå med bar rumpa hem. Det tyckte hon var så skönt att hon höll upp klänningen och vädrade rumpan när hon gick, såg så roligt och gulligt ut! Pella blev nog lite avundsjuk utan att hon sa att hon ville ta av blöjan, för hon drog upp sin tröja och vädrade magen. Och när vi som sagt kom tillbaka till spring-gräsmattan tog hon av sig jeanskjolen och sprang i blöja och t-shirt, det gick nog snabbare så. Efter pizza och lite bolibompa var båda flickorna trötta och fick varsin välling, sen ville Nora gå och lägga sig och Pella vilade på soffan. Strax därefter kom chauffören David och hämtade oss och vi åkte hem...fast det gick långsamt. Vi hamnade i en vägarbetes-bilö och körde i snigelfart i nästan 40 minuter. Dock sov bägge barnen så det var ingen större fara, men Pella var väldigt trött och grinig när vi kom hem. Vi gjorde processen kort och gladde oss åt att hon inte sulle till dagis dagen därpå. På sommarlovet kan man slarva någolunda med rutinerna, tycer vi!

Pella fikar hos familjen Strömberg!

Nora och Adam.

Noel testar Strömbergarnas babygym, spännande!

Pella och Nora sysselsätter sig med vattenlek!

Kullerbytta på spring-gräset!

Pella vädrar magen!

Välling-time!

Två trötta tjejer myser tillsamans...

 

I sömnadsväg har jag blivit klar med broderierna på barnens örngott, fattas bara lite vliseline att stryka på bakom broderierna så de sitter bättre. Skulle behöva quiltvlieseline och kopieringspapper också, så det börjar nog dra ihop sig till en tur till Skroten. Det tyckte iallafall Erika och jag blev jättesugen! Får bli efter lön iallafall...

Noels örngottsbroderi.

Pellas örngottsbroderi.

Stortösen är glad över sin fina kudde!

Noel myser i babygymmet med sina nallekompisar. <3


Kommentarer
Postat av: Ingela

Karolina du är en väldigt duktig mamma...Hoppas barnens snuvor snart ger med sig.Många härliga kort på barnbarnen. Känner mig något piggare nu men är sjukskriven till 22 juli. Hoppas vi får lite mysig sommarsemester tillsammans i år också Kram från mor och mormor.

2012-07-10 @ 14:01:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0