Lördag morgon...

...och idag fick jag sova till sju! Tack för det, Pella och Noel! Pella ville gå upp halv sex igår så vi hade en rätt trött och gnällig dag bägge två till följd av det. Hon vaknade till och ville upp vid fem, men jag fick henne att somna om utan problem...skönt!
Idag ska David hjälpa vännerna Madde & Matte att flytta till sitt nya fina alldeles nybyggda hus som de ska få hyra, vilken tur de har! Eftersom han åker förbi Lindome på vägen tänkte vi andra passa på att hälsa på familjen så vi ska till Pellas mormor/min mamma och hänga lite. Ska bli kul och skönt att få komma ut på landet lite. Har vi tur får vi träffa systrar och kusiner också... Har ju lite tyger och presenter som ska delas ut.
Pellas hosta och Noels snuva är nästan ett helt avslutat kapitel nu, stor glädje! Inte för att någon av dem varit så värst gnällig över det, men man vill ju att ens barn ska vara friska och krya så mycket som möjligt. Men de första småbarnåren är ju kantande av mycket sjukdomar och desto fler när man har barn på dagis...
Mina finisar!
Igår kom Pellas farmor och hälsade på en sväng, hon lekte med Pella så att hon sov gott på sin middaglur och gosade lite med Noel. Efter sovstunden som vi alla njöt av åkte vi till Pellas farbrors café och fikade lite. Efter det skulle David jobba/träna/göra bankärenden/handla så jag och barnen åkte hem och lekte ute på gården en bra stund. Noel hade det skönt i vagnen, det var varmt ute men blåsigt och molnigt. Några av grannbarnen hade kusinbesök och det minsta barnet var i Pellas ålder, de gungade ihop lite och det är så gulligt att se hur lätt barn söker sig till varandra! Efter lite övertalning lånade Pella ut sin docksulky till en 15 månaders grannpojk som fann sulkyn väldigt spännande och rolig, sen fick han låna den en lång stund utan att Pella protesterade och det är ju verkligen ett stort framsteg!
Efter utelek var Pell dödshungrig och vräkte i sig blodpudding och potatisbullar för fulla muggar, sedan var det lugnt soffmys som gällde då det verkligen fanns sviter efter en så tidig morgon. Både Pella och Noel sov gott en stund så jag kunde bara slappa i soffan, men sen vaknade Noel och höll låda och skrattade och pratade så det stod det härliga till! Sötnos!
Pratande Noel...
När David kom hem blev det finmiddag i form av oxfilé som vi njöt av för fulla muggar! Vi var båda väldigt trötta så det blev en väldigt tidig kväll, kollade lite slött på 40-year old virgin i sängen men jag somnade ifrån den...
Nu är det dagt att dra igång här hemma och hoppa in i duschen och busa med Pella och se fram emot en dag ute på "landet"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0