Sömnlös natt.

Natten till idag blev det inte mycket sömn... Skrev förlossningsbrev, sen blev jag lite pirrig inför stundande förlossning. Gjorde därefter dumheten att läsa om min medcin på FASS vilket skrämde upp mig så jag knappt kunde sova, trots att min läkare gjort research och ringt läkemedelsverk m.m. angående studier på gravida som medicinerat. Lägg sammandragningar som rätt så smärtsamma och oförmåga att hitta skön sovställning på det så har ni min natt klar! Idag känns det mycket bättre, men inatt kändes det inte bra och jag ville inte alls äta mer medicin, trots att jag vet att jag mår superduperdåligt om jag tvärslutar.
Pella vaknade tidigt också, vid halv 7 tyckte hon att det var dags att gå upp men jag lyckades fördröja det en dryg timme genom att sätta på bolibompa på sovrums-TV:n.
Eftersom hon vaknade såpass tidigt så blev hon trött redan efter 11, såg till att det var rejäl trötthet med att skönt skumbad dessförinnan också...samt en stadig lunch. Vi somnade gott i min och Davids säng medan top model-reprisen var på...och vaknade när extreme makeover home edition var i full gång. Vi fick nog sovit drygt 2½ timme så det var riktigt skönt. Dock hade jag lätt kunnat sova länge till, men Pella ville ha mellis så det var bara att stiga upp.
Undrar om Pella är närsynt elller bara tycker om att sitta så nära TV:n?
Sedan ringde Erika och vi bestämde att de skulle komma över en sväng hon, Adam och Nora. Detta var mycket populärt hos alla parter och barnen var glada och busiga. Man märker att Pella lärt sig hålla i grejerna mer nu och man får ofta säga till henne att hon kan låna ut den eller den grejen, samt att den lekte hon inte med nu ändå så då kan väl Nora få låna den... Typiskt dagis-beteende!
Erika hade med sig hembakta kärleksmuffins som åts med god aptit och strax efter 19 åkte hon hem med sina två barn som hade lätt rödkantade ögon. Pella var också dödstrött och inte så mycket senare blev hon lagd för att sova.
Pella & Nora kollar på Crazy Frog...
Erika och goaste, gladaste Adam!
Nora har myror i brallorna!
Har suttit och mumsat i mig samtalakrits en stund, men nu börjar jag bli trött så jag ska nog ta en skön dusch och sen lägga mig och somna ifrån Big Brother och hoppas på en bra natt. Imorgon är det dags för barnrytmik samt dagis för Pella, roligt för henne att få socialisera med andra barn när hon hostat och varit sjuk förra veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0