Imorgon...

...fyller Pella 2 år!!! Klyschigt, men -oj vad tiden går fort! Minns så väl när hon var mindre och det känns inte längesen...och nu är hon en storasyster som fyller år imorgon!
Paketen ligger inslagna här i vardagsrummet, utom en väldigt stor present som pappa ville köpa till henne, en 2,5 meter bred studsmatta som jag hoppas inte kommer att reta upp övriga grannar här på gården... Att ha den inne går ju liksom inte.
Annars blir det en del kläder, änglavingar med tillhörande gloria, i drömmarnas trädgård-figurer, ett par Pippi-skor (som nog konkurrerar ut alla andra skor) och en söt fåtölj att sitta i när det är bolibompa. Hon är ju den sortens barn som gillar att få kläder och ska alltid prova de nya plaggen, så jag tror nog att alla presenterna kommer uppskattas. Sa just till David att vi nog får tänka oss för med presenter hädanefter, så vi inte får barn som prompt ska ha 3 olika spelkonsoller när det är födelsedag/jul. Köpte ju en del saker på Gekås när jag var där för 2 månader sedan och sen har det droppat på...funderade på om hon skulle få allt på en gång, men det är väl lika bra. Kläderna vill jag ju att hon ska använda eftersom många är sommarplagg.
Tror hon kommer gilla uppvaktningen imorgon, hon var riktigt trött och sov inte middag så länge idag så förhoppningsvis blir det en bra natt för henne...och inte en natt som senaste då hon vaknade och gnällde en hel del.
Massa spännande paket till lilla 2-åringen Pella!

Lillgumman hade fortfarande feber idag, låg på ungefär 38,5 hela dagen så vi kunde inte gå ut och njuta av det underbara vädret. Kändes lite som om man var i ett fängelse när det var så vindstilla och ljummet...grrr! Men man vill ju att lillstrumpan ska bli frisk innan man tar ut henne, eftersom hon har så känsliga lungor. Vi kämpar med astmasprayen och hoppas att det ska bli bättre snart...
Man är inte fullt så pigg med 38-graders feber...
Pippi är alltid en bra medicin!

Dock verkar Noels snuva vara bättre, lite hörs det att han snörvlar, men har inte behövt använda koksalt idag förutom tidigt imorse. Han har ammat som en dåre idag och brösten är lite konstiga men mjölken rinner ju till iallafall...
Lille grisekNoel, söt som få!

Nu är det dags för Big Brother!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0