Lite kass på att skriva...

...men av positiva orsaker då jag ägnar dagarna åt mina goa ungar! Eftersom Pella inte går på dagis fredag till måndag blir det härliga heldagar med massa bus över helgen. Igår och idag hade vi ju det fina vädret med oss också. Dock var vi trött igår så då blev inte så mycket gjort, däremot var vi ute större delen av dagen idag. Passade på att hänga ut lite tvätt på gården så att den skulle lukta somrigt och gott och Noel sov i vagnen medans Pella busade lite med grannbarnen. Hon har inte lekt så mycket med dem, men nu till sommaren är alla ute mer så vi hoppas att det ska kunna bli lite mer lek för dem!

Fingret är ofta inne i munnen, tvåårständer på G!
Lilla fröken busmin!

Noel är fortfarande lille snälle tomtegubben/GrisekNoel som mest äter och sover och bajsar i massor. Han är en riktig liten klängapa och ska ligga kvar hos massa en viss tid efter amning annars blir han tvärsur om man lägger ner honom. Man lär känna honom mer och mer för varje dag och märker hur han fungerar...precis som det var med Pella. Minns den där oron innan Pella föddes, skulle man veta hur hon fungerade? Skulle man förstå hennes signaler? Och så föll det så fint på plats med en gång, samma är det med Noel, bara att man nu får dela uppmärksamheten på två barn. Men det funkar så bra eftersom Pella är väldigt snäll och svartsjukan inte har visat sig ännu. Hon är mest beskyddande och kärleksfull, grannbarnen fick t.ex. inte komma för nära Noel först, utan mamma skulle säga att det var ok innan hon gick av sin post som vakt vid barnvagnen. Hon tar också gärna på sig den sk. "nappjouren" om Noel är ledsen.
Igår fick Noel bada för första gången då hans navelstump ramlade av dagen innan. Han älskade det och låg alldeles stilla och avslappnad i det sköna, varma vattnet. Pella fick hjälpa och tvätta och det tyckte hon var jätteroligt. Sen var det ju spännande att lillebror hade en snopp...

Babygymmet börjar bli riktigt intressant...
...fönstrena likaså...
...och taklampan!

Häromdagen var Davids kusin Linda här med dottern Bella, 3 år. Hon fick hålla Noel då hon lovat att "inte peta honom i ögat" och hon var alldeles salig! Hon vill nog ha småsyskon... Fina presenter följde också...
En söt Stinky-pyjamas!
Rumplapp! :)
Goaste bodyn med coola byxor!
Läckert sammetsaktigt tryck!

I fredags kväll var jag hemma hos äldsta syrran där jag och mamma passade Pellas två storkusiner, Linnéa och Ida. Det var en rolig kväll och Pella busade massor med kusinerna och somnade gott efter all aktivitet. Blev många goa skratt, bl.a. då kusin Ida somnade med sina solglasögon på, kanske för att det var för ljust i rummet?

Nu väntar jag bara på att Noel ska vakna så han kan få lite mat...planerar en lång skön dusch då jag haft två rätt ensamma och intensiva dagar med barnen nu i helgen. David har haft spelning på fredagen och fest med hockeylaget på lördagen, så mamma Karro är rätt trött. Och pappa David också såklart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0