Sjukstuga...

...iallafall för de små. Pellas hosta hade eskalerat såpass de senaste nätterna så jag fick en akuttid på Barnmedicinska i gamlestan igår där hennes läkare kollade och lyssnade på henne. Det var inget allvarligare men vi skulle använda ena astmamedicinen lite mer regelbundet och hon fick andas adrenalin 2 ggr på labbet när vi var där och då lät det genast lite bättre.
Dock vaknade hon inatt med hög feber och frossa så flickstackarn fick febernedsättande och lte välling och sen somnade hon om. Men det blev inte så mycket sömn för mig.
Till råga på allt har mina bröst fått för sig att de ska producera mindre mjölk helt plötsligt och ju mer man nojar över det, desto svårare blir det att amma och å mer mjölk. Men Noel är en tuffing och ännu sålänge har det inte varit alltför dramatiskt, men amningsessionerna blir rätt långdragna, men det får man ta. Hoppas att produktionen kommer igång igen så man kan slappna av över det.
Pojkstackarn är lite snuvig också, men det blir inte helt igentäppt utan han snörvlar lite ibland, men lite koksalt hjälper och ibland får fruktade snorsugen plockas fram...inte poppis, men effektivt!
Trots feber höll Pella ändå igång idag, åt inte så bra men var inte särskilt gnällig heller. Typiskt att hon skulle bli sjuk nu när det var kalas idag. Hade sett fram emot det och det hade ju varit kul för Pella att få träffa sina kusiner och busa med dem, men det är inget att göra åt det. Förhoppningsvis är alla friska om en vecka när Pellas födelsedag ska firas. Det ser vi fram emot!
Finaste Noelgubben!

Vansinnigt att ens lilla bustroll fyller 2 år på måndag. Hon är verkligen en härlig och duktig tjej som är otroligt godhjärtad (även om nu tvåårstrotsen verkligen märks av) och humoristisk. Idag sjöng hon namnsången de sjunger på dagis, och då sjöng hon "Pella är här, Noelynn (Noel) är här, Tee-ee (TV:n) är här..." Fick mig ett gott skratt, hon hoppade över mamma, men TV:n skulle vara med!
Pella är bebis på nytt...

Lämningen på dagis har ju varit lite dramatisk och sorglig det senaste, dock lämnade jag i onsdags och då var det inga tårar, så det är nog mest för att det är ovanligt att pappa lämnar som gör det lite "konstigt" men det får hon ju vänja sig vid. Hon älskar ju verkligen att gå till sitt dagis och hon pratar så mycket om det och om sina kompisar där. Idag så sa jag nåt om dagis p kvällen innan hon skulle sova och så tyckte hon att vi skulle gå dit omedelbums, haha!
Pella fyller 1 år!

Kommentarer
Postat av: ingela

Hej Karolina och ett stort och hjärtligt GRATTIS på Karolinadagen! Skönt att läsa din blogg och ser att ni mår lite bättre Har ringt några gånger och tänkte höra om du behöver hjälp med något och naturligtvis Gratta dig. Blev så besviken igår att ni inte kunde vara med och fira Per och Ida, Saknade er,men huvudsaken är att ni mår bra,, Vi ses om en vecka Kram mamma

2012-05-20 @ 13:04:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0