En helg full av möten!

Det har verkligen varit en intensiv ledig helg, som gått i temat 'att umgås'.
På lördagen startade vi med lite bakning, chokladcookies med hasselnöt och en chokladtårtbotten blev det!
Vid strax före två drog jag och barnen till Madde för att delta i ett klädparty för MeandI, ett mysigt klädmärke som vår ex-kollega Karin visar! Jättefina kläder var det (som vanligt) så det sved lite att ha köpstopp, men det är ju karaktärsdanande. Åtta barn var det som röjde och hade roligt, så det var roligt att se!
Efter klädpartyt kom David och hämtade oss och vi åkte direkt till svåger/farbror/bror Freddan som fyllt år och hade ett litet mysigt kalas i sin uppfräschade lägenhet. Även här var det full fart på barnen, kusin Julia var med och hjälpte till med tempot! Vi var kvar sist och jag har aldrig sett Noel så 'tröttflummig' som han var på slutet av kvällen, sprang runt vardagsrummet-hallen-köket-vardagsrummet och lekte tittut och skrattade så han nästan föll baklänges. Han somnade också direkt när vi började köra hemåt.
Ett radiostyrt UFO blev presenten till den unga 37-åringen. Har märkt att David och Freddan är rätt roade av radiostyrda 'leksaker'.
På söndagen bjöds syster och barn in till middag med Halloween-tema! Barnen lekte för fullt och hade kul. Stortjejerna klädde ut sig en del och vi lekte med ansiktspennorna en lång stund. Jag blev pirat med rött skägg (och fasade för var gång jag skulle ner i tvättstugan) och papegoja på axeln.
Kött och pommes/potatisgratäng för oss vuxna, läskigt grönt potatismos med fingrar (wienerkorv) i. Det gröna moset bemöttes med viss skepsis...
 
 
Det satte också sina spår att träffa så många barn och ta ut sig så mycket. Pella vaknade inatt med feber och Noels ena öga verkar vara lite irriterat. Så idag blev det VAB för mig och ingen rytmik. :( Pella blev lite besviken när hon förstod att hon inte skulle kunna visa sin bula för rytmikledaren Ingegärd. Bulan kom av att Pella -som blev arg för att hon blev tillsagd av mig och sprang iväg- sprang in i bordskanten med pannan. Aj aj aj.. :(
Så idag stannar vi inne, men det är inte direkt någon hejd på aktiviteterna för det. Hittade några gamla jultidningar (Gustaf, Lilla Fridolf m.m) som hon sitter och bläddrar i. Noel intresserar sig mest för det han inte får röra. Men emellanåt, som nu, leker han med den stora leklådan full med grejer som togs ut i vardagsrummet!
Här följer en liten bildserie när Pella testar att rykta Noels mjuka babyhår med en piggborste!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0